Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-2012

Följ

P-2012

Följ oss för uppdateringar
Följ

Match

BK Landora

Landskrona IP, konstgräs
20 februari 2022
10:00

IK Wormo

Referat

Referat: BK Landora - IK Wormo

Fotboll när den är som bäst! När matchen blir jämn och det blir en bra kamp då kan man bara njuta som åskådare/tränare!
BK Landora bjöd in till träningsmatch idag och de blå kom ut till de röd/blå under en blå himmel! Gårdagens storm var helt borta och Linda kunde t o m ta av ytterjackan där hon stod på linjen!

7-mannaträning och Linda ville se lite var hon ska placera killarna, och killarna behövde känna på en 3 x 20 match och fundera lite över vad de behöver träna på :). Yosef in i målet idag - stod samtliga tre och kunde visa några riktigt fina markräddningar - han når ju inte riktigt upp till ribban än - och några av de röd/blås mål kom däruppe och då gäller det ju att utespelarna ser till att skotten inte kommer. Yosef såg till att stå i vägen för en straff idag! Backlinjen blev intakt idag och Fawaz, Mimo och Abdullah visade upp ett fantastiskt försvar! Resterande killar sprang i anfallet och gjorde det med stor entusiasm. Några kände av idag att det behövs lite mer konditions- och snabbhetsträning : ) och några behöver verkligen träna på positioner. Det är sådant som en tränare ska se och jobba på! Det kommer att bli lite taktikprat framöver....och konditionsträning ; P.

Valter, Sherif, Mayar, Rehan, Ahmed slet och sprang och när det bara var några minuter kvar låg Wormo under med ett mål. Sherif tacklades omkull och - fick först lära sig hur man ska sköta en sådan situation ; ) - och satte sedan en mycket snygg tåfis på bollen som gick in och därefter blåstes matchen av!

Det här gör vi gärna om Landora! Tack för inbjudan och vi återkommer med en till Exan : )!!

Andra möten i serien

lör 12 mar 2022, 14:00 BK Landora - IK Wormo